Ny Gohybrid-stjärna: Marcus Öberg

Som ni märker växer vi med raketfart! Idag är vi glada att presentera ett av våra senaste tillskott – Marcus Öberg kommer jobba som klientspecialist i Gohybrid Factory där vi samlar våra klientspecialister, drift och vår lite-bättre support.

 

Låt oss presentera Marcus!

 

 

Hej Marcus! Berätta om dig själv, vem är du?

 

Tjena! Jag heter Marcus Öberg och ska fylla 19 år nu i november. Mitt största intresse i livet just nu skulle jag säga är fotboll. Jag har alltid varit väldigt intresserad av fotboll i mitt liv och har själv spelat under majoriteten av mitt liv.

 

 

Vad har du för roll i Gohybrid och vad är dina spetskunskaper?

 

Jag jobbar som konsult hos Gohybrid. Jag skulle påstå att mina spetskunskaper är felsökning och support till användare.

 

 

Vad gjorde att du ville jobba på Gohybrid?

 

Jag praktiserade på Huddinge sjukhus 2 dagar under nästan hela mitt sista läsår på gymnasiet och trivdes mycket bra med gänget där, så när jag fick höra att Gohybrid ville anställa mig så var det inget tvivel alls att jag skulle säga ja. Nu några månader efter min anställning så är jag mycket nöjd mitt beslut.

 

 

Vad har du för framtidsvision kring din karriär?

 

Min framtidsvision är att jobba här och plocka på mig så mycket erfarenhet som möjligt innan jag går vidare till nästa kapitel i mitt liv.

 

 

Berätta något sjukt eller roligt vi inte vet om dig 😎

 

På utsidan så ser jag nog för det mesta lugn och trevlig ut men egentligen så är jag en sjukt dålig förlorare! Jag skulle vilja påstå att jag är en riktig vinnarskalle och mitt humör kan förstöras bara av att förlora mot en kompis på FIFA.

 

Superkul att ha med Marcus i teamet, och vi ser genast till att ta bort Playstation-konsolen från fikarummet. Välkommen Marcus!

 

 

NYFIKEN PÅ VÅRA ANDRA KONSULTER?

 

Spana in alla våra stjärnor och deras kompetenser här!

 

Våra hybrid-stjärnor