Ny Gohybrid-stjärna: Oskar Andreasson

Vi välkomnar vårt senaste stjärntillskott till Gohybrid Factory - Välkommen Oskar Andreasson! Oskar kommer att jobba som klientspecialist i Factory där vi samlar våra klient-experter, drift och vår lite-bättre support.


Här kommer lite mer information om Oskar!

 

 

Hej Oskar! Berätta om dig själv, vem är du?

 

Jag är 28 år gammal med en akademisk bakgrund inom ekonomi men har valt att gå vidare inom IT. Som person är jag social, empatisk och driven samt en person som älskar nya utmaningar.

 

 

Vad har du för roll Gohybrid och vad är dina spetskunskaper?

 

Min nuvarande position på Gohybrid är IT-Konsult/Teamleader på Danderyds sjukhus och ser just nu över OS-uppgraderingar och utbyte/installation av ny hårdvara.

 

 

Vad gjorde att du ville jobba på Gohybrid?

 

Varför jag valde att gå över till Gohybrid är deras engagemang och de möjligheter som företaget erbjuder sina anställda.

 

 

Vad har du för framtidsvision kring din karriär?

 

Min framtidsvision för min karriär är väldigt öppen för tillfället men för mig är det viktigaste att jag erbjuds en miljö där jag kan utvecklas på en social nivå men även på en professionell nivå inom flera områden för att förr eller senare lista ut hur jag vill gå framåt i min karriär.

 


Berätta något sjukt eller roligt vi inte vet om dig

 

Jag har varit kung-fu instruktör.

 


Vi är glada och tacksamma att få ha dig i teamet, Oskar! Kanske borde vi träna på att göra en Butterfly Kick när vi får in nya kunder.. Välkommen!

 

 

Vill du också ta en plats i vår stjärnhimmel?

 

Ta vårt test för att se om du hör hemma i teamet 😎

 

Jobba hos oss