Ny Gohybrid-stjärna: Rafel Abduljabbar

Yes! En ny stjärna tillkommer! Vi kan stolt presentera vårt senaste tillskott – Rafel Abduljabbar. Han kommer att jobba som klientspecialist i Gohybrid Factory där vi samlar våra klient-experter, drift och vår lite-bättre support.

 

Här kommer lite mer information om Rafel!

 

 

Hej Rafel! Berätta om dig själv, vem är du?Jag är 28 år och har precis börjat jobba på Gohybrid. Det här jobbet passar mig väl eftersom jag utbildar mig till IT Infrastructure and Cloud Engineer och har även examen som Sharepoint-utvecklare. Jag är sportintresserad och tränar Brasiliansk jiu-jitsu.

 


Vad har du för roll Gohybrid och vad är dina spetskunskaper?


Jag har fått rollen som IT-konsult på Gohybrid, där jag just nu försöker lära mig hur arbetet fungerar. Mina spetskunskaper kommer att vara många då jag är snabblärd och har hög arbetsmoral.

 


Vad gjorde att du ville jobba på Gohybrid?


Jag hörde om Gohybrid via min kusin som jobbar där och tyckte att företaget lät väldigt intressant och drivet. Att få den här möjligheten att utveckla mina kunskaper inom IT och förstå sig bättre på branschen för att hjälpa företaget att komma till nya nivåer.Vad har du för framtidsvision kring din karriär?

 

Jag vill jobba inom Cloud och få leda egna utmanande projekt i framtiden.

 


Berätta något sjukt eller roligt vi inte vet om dig


Jag har aldrig och kommer aldrig åka fritt fall, men hoppa fallskärm är något jag gillar.


Superkul att välkomna dig till teamet! Vi ser till att nästa konferens går till Liseberg. Välkommen Rafel!

 

 

NYFIKEN PÅ VÅRA ANDRA KONSULTER?

 

Spana in alla våra stjärnor och deras kompetenser här!

 

Våra hybrid-stjärnor