Ny Gohybrid-stjärna: Theodor Wells

Gohybrid fortsätter växa! Idag får vi lära känna ett nytt spännande nyförvärv - Theodor Wells! Han kommer att jobba som klientspecialist i Gohybrid Factory där vi samlar våra klient-experter, drift och vår lite-bättre support.

Här kommer lite mer information om Theodor!

 

 

Hej Theodor! Berätta om dig själv, vem är du?


Jag heter Theodor, men kallas gärna för Teddy! Jag är en grabb på 23 år och är positiv, framåtriktad och som alltid försöker göra mitt bästa i alla situationer.Vad har du för roll Gohybrid och vad är dina spetskunskaper?


Nu är jag anställd som IT-Konsult hos Gohybrid och jobbar med SLL och hanterar datorer och uppgraderingar.
Mina spetskunskaper är att jag aldrig ger upp. Vill alltid lösa det som måste lösas men alltid med kvalité över kvantitet. Kunden går alltid först i mina ögon och att skapa ett leende från en kund ger mig positiv energi som pushar mig att jobba hårdare och bättre vilket också gör min jobbdag roligare, blir en så kallad win-win!Vad gjorde att du ville jobba på Gohybrid?

 

Har alltid haft ett stort intresse för datorer. Min kompis pratade om ett jobb han han haft på Gohybrid vilket jag tyckte lät väldigt intressant då jag gärna velat testa på IT. Gohybrid lät som en klockren arbetschans eftersom både kollegorna och arbetsuppgifterna var underbara enligt min kompis.Vad har du för framtidsvision kring din karriär?


Min framtidsvision kring min karriär är att bli väldigt duktig inom IT och kunna jobba med mycket större och komplexa grejer inom denna sektor.


Har också ett stort intresse för musik då jag producerar och komponerar egen musik men det är mer av en hobby.

 

 

Berätta något sjukt eller roligt vi inte vet om dig 😎

 

Att jag vill bli kallad Teddy kommer inte från tomma intet. Man brukar oftast kallas för Theo när man heter Theodor. När jag föddes så var jag 10 veckor för tidig så jag var till och med mindre än Teddybjörnen jag fick när jag föddes. Min mamma började då kalla mig för Teddy vilket då ledde till att jag trodde jag hette Teddy tills jag blev ungefär 7 år. Så tack vare den incidenten ”heter” jag nu mera Teddy 😃

 


Det här är verkligen en kille med driv! Välkommen till teamet Teddy!

 

 

Vill du också ta en plats i vår stjärnhimmel?

 

Ta vårt test för att se om du hör hemma i teamet 😎

 

Jobba hos oss