Jobba hos oss

Är du redo att

levla upp?

Att lösa stora problem dagligen kräver stora talanger och det enklaste sättet att bli bäst på det man gör är att placera sig i en omgivning som strävar mot samma höjder. Ända sedan Mikael Lison, Jonny Kvarnström och Börje Carlsson grundade Gohybrid 2013 har vi därför haft en målsättning att vara bäst på det vi gör.

Progress, always

Vi vill attrahera dig

som är riktigt driven!

Vi vill ha dig som vaknar på morgonen med inställningen att lagom inte är bäst och som käkar motgångar till frukost.

 

Vi vill ha dig som inte ger sig förrän publiken skriker ditt namn och vill ha mer!

 

Är det du?

 

Ta testet och se om du hamnar på våran stjärnhimmel. 

Kul att träffas! Fyll genast i formuläret nedan, skryt om testresultatet och fyll på med varför du vill bli en av oss!

Ajdå! Vi kanske inte var en perfect match? Men är du en sån som ger dig efter ett nederlag? Om du fortfarande tror att du har det som krävs så hör av dig via formuläret och berätta om varför testet har FEL och du är RÄTT för oss ändå. Lycka till!

1/5

Jag är en teamplayer!

Jag värderar lagvinster högst och pushar alltid mina kollegor så att vi kan nå målen tillsammans.

Jag brinner för att utvecklas!

En motgång är bara en möjlighet att bli bättre. Jag välkomnar feedback för att alltid bli 1% bättre.

Jag är fullärd!

Jag har studerat och arbetat så länge nu att jag inte behöver lära mig mer. Jag har alla kunskaper jag behöver!

Jag är erfaren!

Jag har jobbat över 10 år i branschen och är redo för nästa utmaning.

Jag älskar att umgås med andra Cloud DJ’s!

Jag vill omge mig av andra ambitiösa, duktiga människor. Cloud DJ ska bli min nästa titel!

5 värderingar vi är extra stolta att leva efter

Erfarenhet och kunskap

Oroa dig inte om du inte har mest erfarenhet i världen, för det har vi redan. Nästan. Om du jobbar med oss kommer vi dela med oss av många års erfarenhet och kunskap så att du kan utvecklas 10x snabbare än vad du hade gjort annars.

 

Gemenskap

Tillsammans är vi starkare, och vi har roligare på vägen! En stor del av vår motivation kommer ifrån känslan av att vi jobbar som ett lag. Vi pushar varandra när det behövs, och vi hyllar varandra när det förtjänas. 

 

Kvalitet

När vi blandar vår erfarenhet med vår hunger för att hela tiden utvecklas, blir vår slutprodukt till kunden bättre och bättre. Gårdagens misslyckanden är dagens lärdomar. Okej, många klyschor nu men du förstår nog vart vi vill komma.

 

Slutanvändarvänlighet

Kunden har ofta rätt. Jo, faktiskt. Vi finns där som expertstöd för våra kunder, och vi har mycket kunskap och erfarenheter. Men inget av det spelar någon roll om vi inte lyssnar på våra kunder. Det är för dem vi går till jobbet varje dag, och vi ser alltid till att lyssna på dem och vara öppna för deras behov och önskemål. Vi älskar vinnarskallar, men lämna egot vid dörren. Eller ha helst inget stort ego alls. Det är bättre.

 

Extraordinär service

Genom att gå den extra längden för kunden, gör vi inte bara ett bra jobb. Vi blir ihågkomna. Vi blir ihågkomna som det där företaget som hela tiden lyssnar, kommunicerar snabbt, kommer med lösningar, och gör det där lilla extra för att kunden ska få en så bra slutprodukt som möjligt. Och visst är det något extra härligt med att bli ihågkommen?

Har du vad som krävs?

Vi tror på att använda oss av ny teknologi, nya tillvägagångssätt och att attrahera fler hungriga talanger hela tiden. Vi inspirerar varandra, delar kunskap, utmanar och pushar oss själva, och utnyttjar vår kreativitet på sätt som förgyller vårt jobb och våra liv.

Om du tar emot en utmaning utanför din komfortzon med en knuten näve och ett leende på läpparna, då kommer du att passa bra in hos oss.

 

Gohybrid erbjuder en miljö där du får chansen att utvecklas, växa, och bli den bästa versionen av dig själv. Låter det lockande?
Kontakta oss