Tjänster

Tools for your
digital journey

gohybrid-tjanster

Förhoppningsvis har du nu förstått att vi verkligen vill göra skillnad för dig. Vi vill hjälpa dig att stiga till nästa nivå. Och självklart är det så att alla företag har olika behov och förutsättningar för att lyckas med det, så därför erbjuder vi olika tjänster beroende på var just du befinner dig för tillfället.

Planering

För att se till att vi kommer i mål på rätt tid och med bibehållen budget, har vi en planeringsfas som lägger grunden för projektet. En bättre planering leder till ett bättre utförande. Vi går igenom den här fasen primärt med er och vi estimerar risker, kostnader, resursbehov och tidsplaner för projektet så att ni känner er trygga, och allting kommer att flyta på utan problem.

Helhet

Här bygger vi tillsammans med er en helhetslösning med strategier och mål utifrån era behov. Vi tar hjälp av verksamhetskonsulter, arkitekter och seniora projektledare för att se till att er digitala transformation går så smidigt och enkelt som möjligt.

M365 Teams

Idag kan det vara riktigt svårt att välja bland alla onlinelösningar som finns där ute. Vi rekommenderar oftast Microsoft 365, och hjälper er så ni slipper huvudvärken. Vi bygger rätt molnstrategi åt er så att ni får rätt produkter, tjänster och funktioner så att det blir enkelt för er att chatta, ringa, hålla onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett var ni befinner er.

Azure

Microsoft Azure är en molnplattform från Microsoft som är grunden för applikationer via Microsofts datacenter. Den kommer att passa perfekt för er när ni börjar använda Microsofts produkter, och vi lär er använda plattformen så att ni inte behöver fundera på hur saker går till. Vi är födda i molnet, och kan svara på alla era frågor, så oroa er inte.

Vardags-IT

Gohybrid tar hand om det ni inte vill, kan eller orkar lösa på egen hand. Vi gör det också med ett leende, då vi tycker det är enkelt, vi har verktyg och den breda kunskapen. Vi gör det dessutom för flera kunder, om och om igen, på samma sätt.

Vi hörs!

Vare sig det gäller en fråga eller om du behöver tillföra extra kompetens till ert team - vi kommer finnas där!

 

Vi tar också fram support- och serviceavtal så att ni alltid kan känna er trygga med att vi finns till hands om det är någonting.

Kontakta oss