Om oss

CLOUD DJ’S WITH
extraordinary service

gohybrid-om-oss-1

Gohybrid är ett IT-konsultbolag som hjälper företag att digitalisera, växa och nå sina mål. Vi är stolta över att långsiktigt ha hjälp företag runt om i Sverige med sina utmaningar. Att se dem nå framgångar med vår hjälp är den största belöningen vi kan få. Vi vill bli bäst på det vi gör, och vi vill ha med oss våra kunder på den resan mot framgång!

23,5

års genomsnittlig erfarenhet av IT-branschen per konsult
5
1
Över

400

års gemensam specialistkompetens och erfarenhet
5
100

53

verksamma specialister idag
5
1

51

samarbetspartners
5
1

113

kunder
5
1

LÅT OSS BLI LITE
MER KONKRETA

Gohybrid är idag uppdelat i två bolag. Gohybrid AB som fokuserar helt på specialistkonsulter, och Gohybrid Factory AB som jobbar med klienthantering, support och IT-drifttjänster.

Allt det här låter ju väldigt bra, men vad gör Gohybrid, lite mer konkret? HUR hjälper vi dig att digitalisera, växa och checka av dina mål?
Läs om våra tjänster

NÅGRA AV VÅRA

SAMARBETSPARTNERS

 

 

SÅ VAD FÅR NI UT AV ETT

SAMARBETE MED OSS?

Ända sedan Gohybrid grundades 2013 har vi levt efter ordspråket att framgång föder framgång. I slutändan handlar det om att du ska kunna jobba mer effektivt och att företaget ska bli mer slagkraftigt, och den chansen är större om vi lägger mycket fokus på erbjuda så hög expertis som möjligt. Med oss kan ni känna er trygga i att ni har en hög expertis vid er sida, och en trygg organisation kan fokusera på det de gör bäst. Det är så vi når framgång tillsammans!

När vi tar oss an lite större projekt är det extra viktigt för oss att vi samarbetar med de bästa i branschen. Därför har vi samarbetspartners som till exempel Microsoft, Telia Company, Cygate och Cygna Labs. Allt för att du som kund ska få en enastående upplevelse!

Läs våra kundcase

Experts on the digital journey

4 punkter vi tror på för ett grymt samarbete

  1. Kvalité och deadlines. Förståelse för vikten att komma i mål med hög kvalité och inom den bestämda tidsramen. Vi vet hur viktigt det är att hålla deadlines och leverera produkter över förväntan, så det sätter vi extra stort värde på.
  2. Ett tydligt mål. Tillsammans med kunden tar vi fram målbild, förutsättningar och förutsägbara estimat vid projektstarten. Det blir lättare att arbeta tillsammans om vi har tydliga mål och förutsättningar från start.
  3. Flexibilitet. Vi är lyhörda och förstående när förutsättningar och behov förändras under projektets gång. Allt med målet att ni ska bli så nöjda som möjligt.
  4. Transparens. Vi levererar en effektiv kommunikation och regelbunden avrapportering under projektets gång, så att ni inte behöver oroa er för att projektet går som det ska.
  5. Framgång. Vi slänger in en femte bara för sakens skull. Inget samarbete känns meningsfullt om man inte upplever framgång. Och vi levererar inte bara framgång. Vi lever framgång. Häng med oss på resan!

GOHYBRID HJÄLPER TILL

En del i vårt CSR arbete är att stödja ett utbildningsprojekt i södra Afrika vid namn Paul & Eszter Karaszi Foundation. Tillsammans bygger och utrustar vi en ny skolbyggnad i Zimbabwe, komplett med solpaneler, möbler och datorer. 
Läs mer om projektet här