Ny Gohybrid-stjärna: Veronika Wadhwa

Vi älskar att välkomna nya, drivna människor till våra team! Den här gången förstärks Gohybrid Factory AB, där vi samlar våra klientspecialister, drift och vår lite-bättre support. Det är de som är ute hos kunderna dagligen och ser till att den tekniska vardagen rullar på för alla inblandade. 

 

Vi låter Veronika berätta lite om sig själv.

 

 

Hej Veronika! Berätta om dig själv, vem är du?

 

Hej! Jag är 21 år, född och uppvuxen i Stockholm. Jag skulle beskriva mig som initiativtagande, utåtriktad och empatisk. Jag har tidigare jobbat som kundtjänstmedarbetare då jag gav support över telefon för Apple-produkter som till exempel iPhones och iPads.

 

 

Vad har du för roll Gohybrid och vad är dina spetskunskaper?

 

Jag jobbar som IT-konsult på Danderyds sjukhus. Mitt IT-team och jag håller på med ett projekt som vi kallar “Utrullning av Windows 10”. Med det menas att vi/ jag uppgraderar datorer som i dagsläget har Windows 7 till Windows 10. Efter det så ser jag till allt fungerar som det ska med datorer och ”verifierar” dem.

 

Apple-produkter och Windows är områden jag har goda kunskaper inom. Jag skulle också säga att jag är bra med kunder. Jag är serviceminded, ordningsam och bra på installation.

 

 

Vad gjorde att du ville jobba på Gohybrid?

 

Jag fick tipset om jobbet från en vän samt en före detta kollega. Han arbetar som IT-konsult på Danderyds sjukhus och trivdes bra här, så han trodde att detta jobb skulle passa mig. Han talade väldigt gott om jobbet. Detta ledde till att jag skickade in mitt CV till Gohybrid.

 

 

Vad har du för framtidsvision kring din karriär?

 

Min framtidsvision är att klättra uppåt inom denna bransch och utvecklas inom IT. I framtiden vill jag gärna ta mig an mer ansvar och större roller.

 

 

Berätta något sjukt eller roligt vi inte vet om dig 😎

 

Det folk nog inte vet om mig är att jag älskar att fotografera och skriva poesi på engelska. Bilderna jag tar brukar oftast vara på landskapsvyer, byggnader och lite alla möjliga platser. Poesiskrivande har jag hållit på med sedan 2014. Det ger mig mycket lugn och ro i själen. En dag hoppas jag på att kunna publicera min diktsamling.

 

 

Vi ser fram emot att följa Veronikas framfart, och vi gillar tanken på mer poesi på kontoret framöver. Återigen - Välkommen Veronika!

 

 

Vill du också bli en del av vårt gäng?

 

Läs mer här och ta vårt test och se om du hamnar på vår stjärnhimmel! 

 

Jobba hos oss